PlayStation Only
member review
default sfeerafbeelding

Auteur: stoneytony
Geplaatst op: 25 september 2010 om 11:56

Start the Party

Member Review | 25 september 2010 - Daar sta ik dan als hardcore gamer met een lichtbol in mijn hand zwaaiend als een mongool voor mijn tv.

Ik ben een echte die hard gamer, en speel normaal alleen games zoals bfbc2 ,gow, etc ,etc.
Maar daar komt playstation ineens met de move .Oke je zou me kunnen beschrijven als een fan boy maarja ik heb ook kleine kinderen in de familie dus ik dacht koop zo een controller.
Gelukkig stonden er veel demo's in de store dus downloaden maar .

Ik start de demo en daar sta ik dan als hardcore gamer met een lichtbol in mijn hand zwaaiend als een mongool voor mijn tv.Vliegen aan het meppen ,schilderen,knippen.

'"ik " degene die altijd loopt te knallen op mijn ps3, Wii en xbox altijd afzeikt omdat wii alleen kinderspellen heeft en alleen mario verkoopt en xbox onze game ervaring verneukt omdat als we multi platform games willen altijd gecompenseerd moet worden op OF een game langer dan zes uur of vette graphics .

Ik was Echt onder de indruk van de response en het plezier wat het met zich meebracht.
mijn ouders hebben gespeeld mijn neefjes en nichtjes en mijn vrienden in alle leeftijd groepen en echt de Move heeft in mijn ogen hun beloftes waar gemaakt .Mensen die ik het heb laten zien en die ook een ps3 hebben hebben allemaal zo een ding gekocht .




plus- en minpunten
verrassend leuk
geen online functie
conclusie
Totaal score: 84
Geweldig
reacties
#322810  | 25 september 2010 13:56 - techmode
Avatar van techmode
Reacties: 1.151
review, Halve tijd gaat het over je eigen game evaringen?
#322840  | 26 september 2010 00:36 - divinity
Avatar van divinity
Reacties: 2.403
Nogal een mini-review, en zoals hier boven mij genoemd gaat het nogal over je eigen game ervaringen, volgende keer laten weten waarom je bijv. de graphics een 8.5 hebt gegeven.
#322851  | 26 september 2010 10:04 - Cloud_Strife
Avatar van Cloud_Strife
Reacties: 1.394
Mooie mening over het product. Mensen die het leuk vinden brengen mij steeds dichterbij het daadwerkelijk kopen van de Move. Maar de review is wel erg kort.
Zou je misschien nog je review nog kunnen versterken door uit te leggen wat dan leuke games zijn, welke graphics factor die krijgen, gameplay, replay waarde en de sound natuurlijk.Keep up the good work.
#322908  | 27 september 2010 11:19 - stoneytony
Avatar van stoneytony
Reacties: 348
het is heel moeilijk om deze game te reviewen graphics zijn gewoon kiddie/humoristisch maar wel mooi ,geluid zoals elke ps3 exclusive is gewoon goed.Ik vond mollen meppen en knippen leuk .(totaal 20games ) Maar je moet de game gewoon proberen en het zal je aangenaamd verra
#323646  | 5 oktober 2010 11:04 - NOFEAR17
Avatar van NOFEAR17
Reacties: 721
Ik wacht met move tot Heroes on the Move is verschenen.
#323863  | 6 oktober 2010 20:18 - SgtGohan
Avatar van SgtGohan
Reacties: 2.666
meer een blog als een review
#324226  | 10 oktober 2010 17:05 - Sentinel
Avatar van Sentinel
Reacties: 1.201
Dit is een blog, geen review. Dat zie je aan de hand van:
- Woordgebruik, afkortingen etc.- Lay-Out- Gebrek aan afbeeldingen- Onvoldoende beargumentatie- Ontbreken conclusie- Min en Pluspunten verder uitbreiden.Mocht je het als review willen bestempelen, pas het dan zodanig aan
#324236  | 10 oktober 2010 19:12 - FootieMark
Standaard avatar
Reacties: 152
Vind hem niet echt lekker lezen , sorry.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: S2 games
Meer info
Genre(s): Party
Aantal spelers: 1-4
Release: 15 september 2010
Stats
Aantal keer in collectie: 1
Aantal keer in wenslijst: 0

related headlines
Er zijn geen resultaten te weergeven.
gerelateerde media