PlayStation Only
member review
default sfeerafbeelding

Auteur: stoneytony
Geplaatst op: 25 september 2010 om 11:56

Start the Party

Member Review | 25 september 2010 - Daar sta ik dan als hardcore gamer met een lichtbol in mijn hand zwaaiend als een mongool voor mijn tv.

Ik ben een echte die hard gamer, en speel normaal alleen games zoals bfbc2 ,gow, etc ,etc.
Maar daar komt playstation ineens met de move .Oke je zou me kunnen beschrijven als een fan boy maarja ik heb ook kleine kinderen in de familie dus ik dacht koop zo een controller.
Gelukkig stonden er veel demo's in de store dus downloaden maar .

Ik start de demo en daar sta ik dan als hardcore gamer met een lichtbol in mijn hand zwaaiend als een mongool voor mijn tv.Vliegen aan het meppen ,schilderen,knippen.

'"ik " degene die altijd loopt te knallen op mijn ps3, Wii en xbox altijd afzeikt omdat wii alleen kinderspellen heeft en alleen mario verkoopt en xbox onze game ervaring verneukt omdat als we multi platform games willen altijd gecompenseerd moet worden op OF een game langer dan zes uur of vette graphics .

Ik was Echt onder de indruk van de response en het plezier wat het met zich meebracht.
mijn ouders hebben gespeeld mijn neefjes en nichtjes en mijn vrienden in alle leeftijd groepen en echt de Move heeft in mijn ogen hun beloftes waar gemaakt .Mensen die ik het heb laten zien en die ook een ps3 hebben hebben allemaal zo een ding gekocht .
plus- en minpunten
verrassend leuk
geen online functie
conclusie
Totaal score: 84
Geweldig
reacties
#322908  | 27 september 2010 11:19 - stoneytony
Avatar van stoneytony
Reacties: 348
het is heel moeilijk om deze game te reviewen graphics zijn gewoon kiddie/humoristisch maar wel mooi ,geluid zoals elke ps3 exclusive is gewoon goed.Ik vond mollen meppen en knippen leuk .(totaal 20games ) Maar je moet de game gewoon proberen en het zal je aangenaamd verra
game info
Ontwikkelaar: S2 games
Meer info
Genre(s): Party
Aantal spelers: 1-4
Release: 15 september 2010
Stats
Aantal keer in collectie: 1
Aantal keer in wenslijst: 0

related headlines
Er zijn geen resultaten te weergeven.
gerelateerde media