PlayStation Only
nieuws
Game

Auteur: Rob Polman (RP89)
Geplaatst op: 1 mei 2008 om 11:15

Bron: MCVUK
English Translation   Tags: UK, GTA IV, record
ps3

Grand Theft Auto IV UK's snelst-verkopende titel

Nieuws | 1 mei 2008 - ChartTrack data toont aan dat Grand Theft Auto IV in de UK nu de snelst-verkopende titel is in een tijdsbestek van 24 uur. De cijfers, welke gebaseerd zijn op EPoS Sales data en voorspelde winkel transacties, tonen aan dat de game op de eerste dag 609,000 exemplaren verkocht. Het record stond voorheen op de naam van een andere Rockstar titel, GTA: San Andreas.

De meeste exemplaren werden verkocht voor de Xbox 360, namelijk 335,000. Dit is een nieuwe record voor de console van Microsoft. Voorheen was Halo namelijk met 266,000 exemplaren de snelst-verkopende 360 titel.

De PS3-versie verkocht 274,000 exemplaren op de eerste dag in de UK. Daarmee is Grand Theft Auto IV ook de snelst-verkopende titel voor de console van Sony. Het record stond voorheen op naam van Gran Turismo 5: Prologue, welke 80,000 exemplaren verkocht.

Quote:
"Well get into the whole week one debate next Tuesday, but its been a very good 24 hours for both Sony and Microsoft. Its looking very, very promising for Rockstar in terms of full week sales. Even if If they dont even sell one more unit, the current figure would still make for an astounding week one performance."

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Rockstar North
Uitgever: Rockstar Games
Meer info
Genre(s): Free-roaming
Aantal spelers: -
Release: 29 april 2008
Website: Officile website
Stats
Aantal keer in collectie: 461
Aantal keer in wenslijst: 47

gerelateerde media