PlayStation Only
nieuws
Game

Auteur: Rob Polman (RP89)
Geplaatst op: 31 oktober 2008 om 09:15
ps3

DLC plannen voor LittleBigPlanet deels onthuld

Nieuws | 31 oktober 2008 - Nu wereldwijd de exemplaren van LittleBigPlanet binnenstromen, doet Media Molecule de eerste plannen voor downloadbare content uit de doeken. Eén categorie aan downloads, die verspreid zal worden via de PlayStation Store, zullen SackBoy outfits worden. We hebben al een paar pre-order bonussen en partnerships voorbij zien komen, maar dat is slechts een klein gedeelte van wat we in de toekomst mogen verwachten. Er wordt hard gewerkt om gamers wekelijks te voorzien van nieuwe content.

 • Seasonal & Limited Time Only Costumes - Gratis
  Vanwege het geduld dat veel gamers hebben opgebracht, trakteert Sony begin november alvast op gratis content. Van 6 tot 19 november zijn in de Store een gratis Launch Spacesuit en Halloween Mask te vinden. Dit soort outfits zijn voor een bepaalde tijd beschikbaar, meestal met speciale events en vakanties. • Community Costumes - Gratis
  In wedstrijden krijgen gamers de kans om zelf ontworpen outfits in te sturen. De outfits die winnen worden als gratis downloads beschikbaar gesteld in de game.

 • SackBoy Costumes - $0.99 per stuk
  Media Molecule brengt verschillende basis outfits uit - variërend in themes en designs - voor het customizen van je SackBoy/SackGirl. • Premium SackBoy Costumes - $1.99 per stuk
  Met deze outfits kunnen SackBoys zich aankleden als bekende personages uit zowel de PlayStation familie, als daarbuiten. • Zeldzame SackBoy Costumes - $?.??
  Over een tijdje hoopt Media Molecule zeldzame outfits uit te brengen, die voor een bepaalde tijd beschikbaar zijn voor de verzamelaar. Een reeds aangekondigd zeldzaam item is de “RARE Mm T-shirt”. • Basic SackBoy Costume Bundle - $2.99
  Op bepaalde momenten worden vier basis outfits uitgebracht voor een aantrekkelijke prijs.

 • Premium SackBoy Costume Bundle - $5.99
  Deze bundel bestaat uit vier premium outfits voor de prijs van drie. De bundel inhoud wordt bepaald aan de hand van thema's.

  In de komende weken zal Media Molecule meer vormen van downloadbare content voor LittleBigPlanet onthullen. Het gaat dan niet om het aankleden van je SackBoy, maar om het uitbreiden van de Pop-it tool met meer objecten, materialen, stickers, geluiden en zelfs gameplay verbeteringen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Media Molecule
Meer info
Aantal spelers: 4
Release: 5 november 2008
Stats
Aantal keer in collectie: 274
Aantal keer in wenslijst: 82

gerelateerde media