PlayStation Only
nieuws
PS Store

Auteur: Bart Ebbekink (Brolando)
Geplaatst op: 19 december 2008 om 10:00
psstore

SEGA kondigt OutRun Online Arcade aan

Nieuws | 19 december 2008 - SEGA heeft onlangs aangekondigd dat hun klassieke arcaderacer, OutRun Online Arcade, begin 2009 zal verschijnen voor Xbox LIVE Arcade en het PlayStation Network. OutRun Online Arcade, dat is ontwikkeld door Sumo Digital, zal vanaf begin 2009 verkrijgbaar zijn.

Stel je timing, snelheid en rijvaardigheid op de proef, race door levendige, kleurrijke omgevingen en ontdek de 15 glorieuze parcoursen van OutRun opnieuw. Van de steile straten van San Francisco tot de schitterende stranden van Californië: Voel die kick als je plankgas geeft in één van de 10 ultieme, volledig gelicenseerde Ferrari-wagens en race op een fantastische soundtrack door de Verenigde Staten.

In de supersnelle OutRun-, Heart Attack- en Time Attack-modi van OutRun Online Arcade kun je voor het eerst met maximaal 6 spelers online racen op het PlayStation Network en Xbox LIVE. OutRun Online Arcade op Xbox LIVE bevat achievements en spraak, de versie op het PlayStation Network werkt met trofeeën, Voice Over IP en klassementen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Sumo Digital
Uitgever: SEGA
Meer info
Genre(s): Arcade Racer
Aantal spelers: 1-6
Release: 16 april 2009
Prijs: € 9.99
Stats
Aantal keer in collectie: 3
Aantal keer in wenslijst: 1
gerelateerde media