PlayStation Only
nieuws
Game

Auteur: Martijn Gelissen (Re4zeN)
Geplaatst op: 23 januari 2009 om 09:17
ps3

Nieuwe informatie over Riddick multiplayer modes

Nieuws | 23 januari 2009 - Gisteren maakte we al bekend dat de singleplayer mode van Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena ongeveer 20 uur zal bedragen. Vandaag hebben we weer wat multiplayer details van deze shooter voor je in petto.

Zo zal de game zes multiplayer modi bevatten, te weten Deathmatch, Team Deathmatch, Capture the Flag, Butcher Bay Riot , Pitch Black en Arena. De eerste drie modi spreken voor zich aangezien deze in vrijwel iedere shooter aanwezig zijn. de overige drie vereisen een toelichting.

Butcher ay Riot
In Butcher Bay Riot strijden 12 spelers in drie groepen;
Guards, Prisoners en Mercenaries, om een grote krachtbron welke zij naar de basis van hun tegenstanders zullen moeten brengen. deze gamemode doet denken aan een omgekeerde capture-the-flag zoals we die kennen uit bijvoorbeeld Halo 3. Ditmaal moet je echter rekening houden met twee vijandelijke teams.

Picth Black
In deze gamemode kunnen maximaal 6 spelers het tegen elkaar opnemen. Vijf spelers kruipen in de huid van een mercenarie, terwijl een speler de rol van Riddick op zich neemt. de mercenaries zullen Riddick moeten opjagen en diegene die erin slaagt om hem om zeep te helpen mag zelf ervaren hoe het voelt om opgejaagd te worden. Dit klinkt misschien erg makkelijk, maar je moet wel weten dat de levels gehuld zijn in complete duisternis en dat de mercenaries alleen gebruik kunnen maken van de zaklantaarns op hun wapens.

Arena
In Arena kun je het in een rechtstreeks duel opnemen tegen een andere tegenstander in een 1vs1 duel. Daarnaast biedt deze gametype je de mogelijkheid om ook 2vs2 te spelen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Starbreeze Studios
Uitgever: Atari
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 24 april 2009
Website: Officile website
Stats
Aantal keer in collectie: 16
Aantal keer in wenslijst: 12

gerelateerde media