PlayStation Only
nieuws
Game

Auteur: Levi de Vulder (Tekkenfanaat)
Geplaatst op: 26 november 2009 om 00:03
ps3

Uncharted 2 update op vrijdag

Nieuws | 26 november 2009 - Naughty Dog heeft onthuld dat we vrijdag een update van Uncharted 2: Among Thieves kunnen verwachten. Eerder vandaag liet Naughty Dog al weten dat er een update zou komen, maar nu hebben ze onthuld dat deze update een aantal nieuwe online functies en een nieuwe online map toevoegt. Om de update te vieren is er komend weekend ook een 'double cash' weekend.

De update van vrijdag voegt ten eerste leaderboards toe. Met deze leaderboards geeft Naughty Dog ons de mogelijkheid om te kijken hoe wij het online doen tegenover onze vrienden. Zo kun je onder andere je online kills en het aantal online overwinningen met vrienden vergelijken. Je kunt deze leaderboards in de nieuwste screenshots bekijken.

De nieuwe map die Naughty Dog gratis in deze update stopt is "The Fort". Deze map is gebaseerd op een van de singleplayer levels in Uncharted: Drake's Fortune en is zowel competitief als in co-op speelbaar.

Zoals in de inleiding al duidelijk werd is er komend weekend ook een 'double cash' weekend. Speciaal voor dit weekend heeft men echter besloten de teams iets te wijzigen. Het ene team bestaat uit allemaal Nathan Drake's die te veel hebben gegeten bij Thanksgiving, terwijl het andere team bestaat uit allemaal Lazarevic's die te veel hebben gegeten tijdens Thanksgiving.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Naughty Dog
Meer info
Genre(s): Action
Adventure
Aantal spelers: 1-10
Release: 16 oktober 2009
Stats
Aantal keer in collectie: 155
Aantal keer in wenslijst: 93

gerelateerde media