PlayStation Only
nieuws
PlayStation default sfeerafbeelding

Auteur: Patrick Zwarts (mrAdmirals)
Geplaatst op: 24 april 2010 om 07:24
ps3

1ste PS3 3D games van mindere kwaliteit

Nieuws | 24 april 2010 - De PlayStation 3 krijgt deze zomer een nieuwe firmware update, waardoor je stereoscopische 3D games kan afspelen op je console. De eerste 3D games zullen echter van iets mindere kwaliteit zijn, zo meldt Eurogamer.

Minder
n van de games die in 3D te spelen zal zijn is WipEout HD. In de 'normale' versie is deze game te spelen in 1080p Full HD. Voor de 3D versie zal deze game worden teruggebracht naar 720p. Tevens zal de resolutie van de demo van MotorStorm: Pacific Rift iets minder worden, namelijk van 720p naar een sub-HD resolutie voor de 3D versie. Sony denkt wel dat toekomstige games die gebruik gaan maken van de derde dimensie in een hogere resolutie beschikbaar zullen zijn, daar ontwikkelaars nog niet zo lang bezig zijn met 3D games.

3D
Sony zet groot in op 3D games en ziet hierin een grote revolutie in de gaming industrie. Deze zomer zal de firmware update beschikbaar zijn om 3D games te kunnen afspelen op je PlayStation 3 console. Hiermee kunnen echter geen 3D Blu-ray films mee worden afgespeeld. Dit wordt verzorgt met een volgende update.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
hardware info
Categorie: Systeem
Release: 23 maart 2007
Website: Officile website