PlayStation Only
nieuws
PlayStation default sfeerafbeelding

Auteur: Tino Schreuders (Launch)
Geplaatst op: 24 november 2010 om 12:04
ps3

'Call of Duty multiplayer blijft gratis'

Nieuws | 24 november 2010 - Activision heeft gamers nogmaals laten weten dat ze niet van plan zijn om mensen extra te laten betalen voor de Call of Duty multiplayer. Activision Publishing CEO Eric Hirshberg heeft dit in een interview met Industry Gamers gezegd.

Deel van de beleving
Hij zegt dat ze nooit geld zullen vragen voor de multiplayer van de Call of Duty games, omdat deze een integraal deel zijn van het hele pakket. Het verbinden met andere spelers om met of tegen ze te spelen is een belangrijk deel van de COD-ervaring. Dit in tegendeel tot veel critici, die denken dat Activision zal proberen om meer geld uit de franchise te halen.

Veranderende trends
Hirshberg zegt dat Michael Pachter, 1 van de analisten die dit zei, waarschijnlijk alleen kijkt naar de trends die vandaag de dag steeds meer opkomen en dat de relaties tussen provider en klant constant van karakter veranderd.

Quote:
He's [Pachter] probably looking at meta-trends in the world and in culture about online services and new ways things should be monetized from Netflix to cloud-based computing. So there are certainly a lot of behavioural shifts towards long-standing online relationships... But at the end of the day, all I'm trying to get across is I can unequivocally say we will never, ever charge for the multiplayer.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!