PlayStation Only
nieuws
Game

Auteur: Glenn Courtens (Glenno)
Geplaatst op: 5 februari 2011 om 20:32
ps3

LittleBigPlanet 2 DLC met Move levels

Nieuws | 5 februari 2011 - Onlangs organiseerde Media Molecule een open chat op Facebook waar interessant nieuws is uitgekomen. Er is namelijk DLC in de maak die nieuwe Move levels zal bevatten, dat meldt CVG.

Downloadbare content
Normaal gezien zou er een demo met 10 Move levels samen met de game uitgekomen zijn, maar dat plan werd dus afgeblazen. De levels zijn echter niet in de prullenbak gedumpt, deze verschijnen namelijk binnenkort als downloadable content in de PlayStation Store. Een prijs of releasedatum werd nog niet vrijgegeven.

Quote:
The Move pack will contain some new story mode levels using Move controls made by us here, the guys are working on it at the moment, it's looking great

LittleBigPlanet 2
LittleBigPlanet 2 gaat verder waar het eerste deel ophield, maar dan spreken we hier niet over het verhaal. LittleBigPlanet 2 breidt namelijk alles van het eerste deel uit. Je kunt niet langer alleen maar levels maken, maar kunt ook gehele spellen binnen de KleineGrotePlaneet in elkaar zetten. Dit doe je met een hele hoop nieuwe voorwerpen, materialen, wapens en gadgets. Daarnaast is ook het hele community aspect van de LittleBigPlanet een flinke upgrade ondergaan. De game ondersteunt ook de PlayStation Move, en Sackboy is ook weer terug van weggeweest.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Media Molecule
Meer info
Genre(s): Platform
Puzzle
Aantal spelers: -
Release: 19 januari 2011
Website: Officile website
Stats
Aantal keer in collectie: 24
Aantal keer in wenslijst: 19

gerelateerde media