PlayStation Only
nieuws
Game

Auteur: Arne Saerens (Velaro)
Geplaatst op: 4 augustus 2011 om 02:23
ps3

4de mappack Black Ops draait om zombies

Nieuws | 4 augustus 2011 - Treyarch heeft op de officiŽle website van Black Ops details vrijgegeven over het nieuwste mappack voor de game, getiteld 'Rezurrection'. In tegenstelling tot de 3 voorgaande uitbreidingspakketten draait deze DLC volledig om de zombiemode van Black Ops. Het pakket voegt namelijk 5 nieuwe zombiemaps toe. Eigenaars van de Hardened of Prestige Edition van de game krijgen de content gratis door middel van de meegeleverde code.

Inhoud mappack
Het mappack biedt ten eerste 4 herwerkte zombiemaps van Call of Duty: World at War. Het gaat hierbij om Nacht der Untoten, Verruckt, Shi No Numa en Der Riese. Die maps zouden naast nieuwe wapens, waaronder de Wave Gun en het Quantum Entanglement Device, nog heel wat verrassingen in petto hebben. Een 5de map genaamd Moon is geheel nieuw en die moet de regels van de strijd veranderen, maar de precieze uitwerking is een verrassing. Naast deze maps bevat het mappack ook nog een thema en 3 nummers van de soundtrack van de zombiemaps.

Release en prijs
De prijs van dit 4de uitbreidingspakket zal wederom Ä14,99 of 1200 Microsoft Points bedragen. De content wordt op 23 augustus op Xbox Live uitgebracht. De PS3 en PC volgen minstens een maand later.

reacties
#349823  | 4 augustus 2011 13:08 - Assassin
Avatar van Assassin
Reacties: 1.824
I can't believe this crap. Ongelooflijk dat dit gewoon niet gratis wordt weggegeven. Bad Company 2 kreeg ook gratis Bad Company 1 DLC, waarom kan dat bij CoD niet een keer? Echt te gek voor woorden dat je voor 4 oude maps, die bij de vorige game hoorden een nieuwprijs DLC moet betalen. Dat je daar dan een map bij krijgt is allemaal wel leuk, maar waarom is de prijs dan geen 5 euro? Ik moet toegeven dat ik me behoorlijk vermaakt heb met de zombies in World at War, want die vind ik veel leuker dan zombies Black Ops vooral Der Riese.
game info
Ontwikkelaar: Treyarch
Uitgever: Activision
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 9 november 2010
Stats
Aantal keer in collectie: 45
Aantal keer in wenslijst: 26

gerelateerde media