PlayStation Only
nieuws
Game

Auteur: Arne Saerens (Velaro)
Geplaatst op: 3 februari 2012 om 23:30
ps3

Twisted Metal uitgesteld en gecensureerd

Nieuws | 3 februari 2012 - David Jaffe, de baas van Eat Sleep Play, heeft bevestigd dat de Europese versie van Twisted Metal opnieuw uitgesteld wordt. Dat is echter niet het enige wat de man te melden had, want er zal ook aan de content gesleuteld worden.

1 maart
Oorspronkelijk zou Twisted Metal in oktober reeds gereleased zijn, maar de game werd verschoven naar 2012. De nieuwe releasedatum stond vast op 17 februari, maar nu wordt de game dus voor de tweede maal uitgesteld. Jaffe vermoedt dat Twisted Metal nu op 1 maart in Europa zal verschijnen.

Quote:
"I heard March 1,"
Gecensureerd
Over de veranderingen in de Europese versie van de game zei Jaffe dat geen enkele van de geschrapte dingen het verhaal of de gameplay zal beďnvloeden. Toch werd onder druk van SCEE het extreme geweld in de game teruggeschroefd. Normaal wordt iemand bijvoorbeeld in het oog gestoken met een schaar, maar in de Europese versie krijgen we dit niet te zien. Net voor de schaar contact maakt met het gezicht zal het beeld namelijk zwart worden.

Quote:
"For example, in the scene we've released on the net from the intro- where the girl stabs Tooth in the eye- the SCEE version has this but we cut away right before the scissors make contact with Tooth's face,"

Gamers die hier niet over te spreken zijn, kunnen natuurlijk gewoon de Amerikaanse versie importeren, die zoals gepland op 14 februari verschijnt in ongecensureerde vorm. PS3-games zijn tenslotte volledig regiovrij.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Eat, Sleep, Play
Meer info
Genre(s): Action
Arcade Racer
Aantal spelers: 1-16
Release: 7 maart 2012
Stats
Aantal keer in collectie: 1
Aantal keer in wenslijst: 9

gerelateerde media