PlayStation Only
nieuws
PlayStation default sfeerafbeelding

Auteur: Jordan van Andel (jormaster)
Geplaatst op: 22 februari 2012 om 17:55
ps3

Metal Gear Solid 5(?) op next-gen consoles?

Nieuws | 22 februari 2012 - Kojima Productions hint sterk dat het volgende Metal Gear Solid-avontuur op de next-gen console te spelen zal zijn, aldus Eurogamer. Hoe de game gaat heten is nog niet bekend, maar verwacht wordt dat hij het nummertje 5 achter de naam zal dragen.

Next-gen Metal Gear
Op deze mini-site wordt gezocht naar nieuwe mensen voor de volgende Metal Gear Solid. De tekst: "BIGBOSS WANTS YOU! THE 'NEXT' MGS" spreekt natuurlijk voor zich. Kojima is op zoek naar programmeurs die willen mee helpen aan de next-gen game technology met de Fox engine. Next-gen consoles dus?

Natuurlijk is dit nog een beetje natte vinger werk, maar het lijkt er wel heel erg op. Er wordt duidelijk gevraagd naar programmeurs voor high-end consoles en de PC. Als die high-end consoles de PlayStation 3 en Xbox 360 waren waarom had dit dan niet worden vermeld? Ook zou het vreemd zijn, aangezien het maken van z'n spel lang duurt, om dan nu nog mensen te zoeken om te werken aan een game die op huidige consoles uit zou moeten komen. Dit met in het achterhoofd dat de volgende Xbox en de Wii U al bijna zullen verschijnen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Kojima Productions
Uitgever: Konami
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 1 september 2015
Stats
Aantal keer in collectie: 0
Aantal keer in wenslijst: 1

gerelateerde media