PlayStation Only
nieuws
Game

Auteur: Arne Saerens (Velaro)
Geplaatst op: 27 maart 2012 om 17:36
ps3

Custom servers voor Battlefield 3 beschikbaar

Nieuws | 27 maart 2012 - Vandaag kwam de nieuwe grote patch voor Battlefield 3 uit voor de PS3 en de belangrijkste nieuwe feature is ongetwijfeld het huren van aanpasbare servers. Vandaag werden de prijzen van deze servers onthuld op de PlayStation Blog.

Prijzen
Je kan servers huren voor periodes van 1 dag tot 90 dagen, zoals je kan zien in de onderstaande prijslijst. Wees trouwens niet ongerust als je vandaag nog geen server kan huren, want de capaciteit zal gedurende deze week opgevoerd worden om een stabiele ervaring voor alle spelers te garanderen.

  • 1 dag: €1,49
  • 7 dagen: €6,99
  • 30 dagen: €24,99
  • 90 dagen: €59,99

Rent-a-server
Deze servers kunnen zowel ranked als private zijn, maar private servers hebben een aantal vaste regels die dus niet aangepast kunnen worden. Het instellen van je eigen server wordt gedaan via het hoofdmenu van Battlefield 3. Je hebt de beschikking over een aantal opties, waaronder het uitschakelen van health regeneration of 3D spotting of het aanzetten van friendly fire. Daarnaast kan je als eigenaar van zo'n server je vrienden een VIP-status geven zodat ze meteen op de eerste plaats in de wachtrij staan wanneer ze willen joinen. Bovendien kan je ongewenste spelers bannen.

Patch
De patch komt op een later tijdstip naar de Xbox 360, maar het is nog niet precies bekend wanneer. Dan zal deze feature bijgevolg ook voor Xbox 360-gamers geïntroduceerd worden. De nieuwe patch is iets meer dan 1GB groot en mensen die de Back to Karkand-DLC bezitten, moeten die verplicht opnieuw downloaden indien ze dit nog niet gedaan hebben sinds 13 maart.


reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Digital Illusions CE
Uitgever: Electronic Arts
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 27 oktober 2011
Stats
Aantal keer in collectie: 14
Aantal keer in wenslijst: 14

gerelateerde media