PlayStation Only
nieuws
PlayStation default sfeerafbeelding

Auteur: Levi de Vulder (Tekkenfanaat)
Geplaatst op: 30 maart 2012 om 16:00


English Translation   Tags: Geen tags
alg

TGIF! - Operation Raptor en wraak in GTA

Nieuws | 30 maart 2012 - Welkom bij alweer de tweede TGIF! van deze maand. Zoals altijd kijken we wat er vandaag zoal in de winkelrekken verschenen is, wat er in het weekend te beleven valt, welke interessante aanbiedingen er zijn en een beetje lol in de vorm van een bijzonder of gek filmpje mag natuurlijk niet ontbreken!


Eerder deze maand werd nog geroepen dat Ridge Racer Unbounded opnieuw zou zijn uitgesteld, maar het lijkt erop dat de game vandaag gewoon voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC in de winkels ligt. Golf-fanaten kunnen dan weer aan de slag met Tiger Woods PGA Tour 13 op de PlayStation 3 en Xbox 360, en zij die geld teveel hebben kunnen de game en wat DLC voor een spotprijs (maar 129,98) uit de PlayStation Store halen. Vandaag zal er ook nog een nieuwe fighter in de winkelrekken te vinden zijn: Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Generations ligt vandaag in de winkel voor de PlayStation 3 en Xbox 360.


PC- en Xbox 360-gamers die Mass Effect 3 in bezit hebben kunnen dit weekend aan de slag met een speciaal Operation-evenement: Operation Raptor. Iedere speler die twee multiplayerpersonages weet te promoveren (promoveren is het 'upgraden' van een personage tot level 20, om hem of haar vervolgens als War Asset aan het singleplayer-avontuur toe te voegen) tijdens Operation Raptor krijgt een Commendation Pack. Weten de spelers gezamenlijk 150.000 personages te promoveren, dan krijgt iedereen die mee heeft gedaan ook nog een Victory Pack. Wat deze pakketten precies zullen gaan bevatten is niet bekend.
Steam kent deze week twee weekendaanbiedingen. Allereerst is er 50% korting op Trine 2, waardoor deze aan te schaffen is voor 6,49 (en de Collector's Edtion zal in het weekend 9,99 kosten). Ook Gotham City Imposters is met 50% korting te downloaden en kost de PC-gebruikers via Steam 7,49. Tot 19.00 uur vanavond is het tevens nog mogelijk de twee episodes van de Penny Arcade Adventures voor 2,99 binnen te halen.


Omdat we deze week niet veel leuke nieuwe video's zijn tegengekomen, hebben we er maar een wat oudere bijgepakt. Een video die bovendien een belangrijke vraag stelt: "Wat als mensen die je in Grand Theft Auto uit auto's trekt actief op zoek gingen naar wraak?"


Wel nieuw is de onderstaande video over Glarthir uit Skyrim. Deze jonge avonturier, zonder pijlen in de knie, is nogal verslaafd aan het verzamelen van vele vormen van loot en heeft extreem veel moeite om van zijn gevonden voorwerpen afstand te doen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!