PlayStation Only
nieuws
PlayStation default sfeerafbeelding

Auteur: Patrick Zwarts (mrAdmirals)
Geplaatst op: 2 april 2012 om 18:48
alg

PS4 eerder op de markt dan opvolger Xbox 360?

Gerucht | 2 april 2012 - In de vorige next-gen oorlog was het Microsoft die als eerst met een nieuwe console op de proppen kwam. Sony wil dit echter niet weer laten gebeuren en is van plan om de PlayStation 4 eerder op de markt te brengen dan de opvolger van de Xbox 360, zo meldt VG247.

Eerste
Er gaan natuurlijk al een aantal geruchten de ronde over de nieuwe consoles van zowel Sony als Microsoft, maar is nog niks concreets naar buiten gebracht. Volgens een anonieme bron zal zowel Sony als Microsoft hun nieuwe console eind volgend jaar op de markt brengen. Sony is er volgens de bron echter zeker van, dat de PlayStation 4 als eerst in de winkels zal liggen en dat de opvolger van de Xbox 360 pas daarna in de schappen zal liggen.

Geen Cell
De PlayStation 4 zal waarschijnlijk geen gebruik meer maken van de Cell-processor, die wel aanwezig is in de PlayStation 3. De PS4 zal volgens bronnen namelijk AMD-hardware gebruiken, om zo ontwikkelaars het niet moeilijk te maken, wat wel het geval was met de PlayStation 3.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!