PlayStation Only
nieuws
Game

Auteur: Arne Saerens (Velaro)
Geplaatst op: 11 april 2012 om 14:32

Bron: NeoGAF
English Translation   Tags: crysis 3, ea games
ps3

Crysis 3 bevestigd door lek in Origin

Nieuws | 11 april 2012 - EA Games heeft per ongeluk Crysis 3 bevestigd via haar digitale distributieservice Origin. Zo verscheen de boxart van de game online, samen met vermeldingen van de game voor de PC, PS3 en Xbox 360. Daarnaast wijst een teaser van het Zweedse magazine GameReactor erop dat de game volgende week onthuld wordt, zo merkt een gebruiker van NeoGAF op.

Crysis 3
Het gaat om lijsten op Origin die de boxart van de game tonen met de vermelding van een Limited Edition voor de PC en Xbox 360. Uit de boxart kan opgemaakt worden dat Crysis 3 net zoals het vorige deel een stedelijke setting heeft. Samen met deze ontdekking staat er op de cover van het nieuwste nummer van GameReactor een vernietigd New York, de setting van Crysis 2, met linksbovenaan het patroon van de Nanosuit.

Eerdere geruchten
Eerder dit jaar waren Crytek en EA op zoek naar een videoregisseur om beelden van een nieuwe game vast te leggen, waarbij kennis van de CryEngine een pluspunt was. Toen suggereerde men reeds dat dit om Crysis 3 ging. Daarnaast heeft de General Manager van Crytek, Nick Button-Brown, op de GDC vorige maand gezegd dat de ontwikkelaar deze maand een fantastisch project zou onthullen.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Crytek
Uitgever: Electronic Arts
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 22 februari 2013
Stats
Aantal keer in collectie: 1
Aantal keer in wenslijst: 1

gerelateerde media