PlayStation Only
nieuws
Game

Auteur: Maurice ter Linden (GamerMaus)
Geplaatst op: 1 mei 2012 om 15:11

Bron: PC Gamer
English Translation   Tags: Crysis 3, Crytek, Piraterij
ps3

Crytek: ‘Doen alles om Crysis 3 piraterij te voorkomen’

Nieuws | 1 mei 2012 - Crytek wilt er alles aan doen om piraterij voor Cryis 3 te voorkomen. Dit meldt de senior creative director van Crytek, Rasmus Højengaard, in een interview met PC Gamer.

Piraterij
Wat voor maatregelen de ontwikkelaar wilt gaan nemen, is nog niet duidelijk. Højengaard heeft daar het volgende over te zeggen en geeft niet al te veel informatie weg over de betreffende maatregelen, simpelweg omdat de verschillende oplossingen nog onderzocht worden.

Quote:
“I can’t say. Obviously it’s something we’d like to address. We’ll do what we can, but whatever that’s gonna be is hard to say yet.”

Højengaard kan er wel met humor toevoegen dat als er een prijs is voor meest gedownloade game, waarschijnlijk Crysis 2 er met die prijs vandoor gaat. Dat deel is namelijk één van de meest illegaal verkregen games van 2011 met ruim 4 miljoen downloads.
Quote:
“It’s unfortunate that you don’t win any awards for most downloaded game. Certainly people apparently really want to play our games, they just don’t want to buy them.”

Crysis 3
In Crysis 3 kruip je in de huid van Prophet en kom je terecht in het New York van 2047. New York is een stedelijke oerwoud geworden. Als speler ben je uit op wraak op een organisatie genaamd Cell Corporation, die een enorme koepel, een zogehete Nanodome, heeft geplaatst over New York. Aan jouw de taak om Cell Corporation te stoppen voordat ze hun uiteindelijke doel bereiken, het domineren van de wereld.

Crysis 3 verschijnt in juni 2013 voor PC, PlayStation 3 en Xbox 360 en wordt ontwikkeld door Crytek.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
game info
Ontwikkelaar: Crytek
Uitgever: Electronic Arts
Meer info
Aantal spelers: -
Release: 22 februari 2013
Stats
Aantal keer in collectie: 1
Aantal keer in wenslijst: 1

gerelateerde media