PlayStation Only
nieuws
PS Store

Auteur: Jelle Schut (jellejelle)
Geplaatst op: 17 oktober 2012 om 14:17
psnetwork

PSN-tegoed op te waarderen met iDeal en Paypal

Nieuws | 17 oktober 2012 - Sony heeft 2 nieuwe betaalmanieren toegevoegd om tegoed te kopen dat je in de PlayStation Store kunt gebruiken. Naast credit cards en prepaid kaarten kun je vanaf nu ook gebruiken maken van iDeal en Paypal.

iDeal en Paypal
Het is niet zo dat je direct in de PlayStation Store kunt betalen met iDeal en Paypal. Je zult via de Sony Entertainment Network site je tegoed moeten opwaarderen, dit kun je vervolgens gebruiken in de Store. Om je tegoed op te waarderen loop je door de volgende stappen:

  • Log in met je persoonlijke SEN-account op www.sonyentertainmentnetwork.com (compatibel met PS3, PS Vita, Android en iOS webbrowsers). Dit account is gelijk aan je PSN-account.
  • Selecteer het tabblad Account en klik vervolgens op het sub-tabblad Portemonnee.
  • Klik op bedrag toevoegen aan portemonnee en kies vervolgens voor betaling via Creditcard, Prepaidcard, PayPal of iDeal.
  • Na het toevoegen van het tegoed via de SEN-website kan dit tegoed direct worden gebruikt in de PlayStation®Store op PS3 en PS Vita.

Het is mogelijk om je tegoed op te hogen met €5, €10, €15, €20, €30 of €50. Ook kun je eventueel je huidige tegoed aanvullen tot een maximum van €150. Als je nu dus €17,50 in je account hebt kun je daar maximaal €132,50 aan toevoegen.

PlayStation Store redesign
Samen met de nieuwe betalingsmogelijkheden is ook het nieuwe design van de PlayStation Store live gegaan. Het nieuwe design is visueler ingesteld en moet het makkelijker maken om content te vinden.

reacties

Er zijn nog geen reacties.

Om een reactie te plaatsen dien je ingelogd te zijn.
Nog geen account? Registreer je gratis!
Bedrijf info
Land van herkomst Japan
Opgericht in 1993